Jdi na obsah Jdi na menu

Jak na kluky?

Jak pozvat kluka na rande

Už se znáte a bavíte se spolu, tady tohle je vyřešeno. Něco tomu ale pořád chybí. Ano, je na čase, nějak zajít na to první rande! On se ale pořád k ničemu nemá a zdá se, že to bude na tobě. Jak teda nenásilně a přirozeně pozvat kluka na rande?

 

První věc: určitě lepší je, než použít hard metodu – tzn. pozvat kluka na rovinu někam – použít vychytralejší, o to více však také fungující soft metodu – to znamená, přivést ho k tomu, aby tě pozval sám.

Jdeme na to soft & easy

Metoda měkkého donucení, tedy soft spočívá v tom, že přivedeš kluka k tomu, aby mu nějak došlo, že z tvojí strany ti není úplně cizí, odhodlal se a konečně tě někam pozval. Proč to neudělá hned sám? Důvodů může být vícero, zejména za vším stojí podvědomý strach z odmítnutí, tj. z toho, že tě někam pozve a ty se na něco vymluvíš nebo ho jiným způsobem pošleš někam.

Abys tomu předešla, měla bys mu nastavit svou laskavou tvář a být k němu otevřená, prostě ve chvíli kdy získá pocit, že se s tebou dá v pohodě se bavit prakticky o čemkoliv, naberou v jeho mysli jasnějších obrysů i představy na téma, že by se s tebou dalo bavit i o samotě, případně když jsi takhle v pohodě, tak mu kdyžtak i to odmítnutí podáš tak nějak lidsky, bez toho aby došlo ke ztrátě jakési jeho pomyslné prestiže.

Metoda tvrdá, čili hard

Druhou metodou, ke které je tedy také občas přeci jen nutno sáhnout, spočívá v tom, že prostě řekneš natvrdo, že zítra máš volno a šla bys na procházku, či podobným způsobem kluku obzvláště bojácnému nebo pomalu se odhodlávajícímu naznačíš, že je na čase to někam posunout.

V tomto případě si však připrav vše tak, aby to klaplo na 100% – např. jestli má holku, je naprosto jasné, proč se stále k ničemu neodhodlal a i na toto pozvání může zareagovat velmi různě! Popřemýšlej také o předmětu pozvání – např. na romantickou komedii se opravdu jen výjimečně podaří kluka dostat, a tím méně, pokud se to zatím nepovedlo..



Více informací na: http://jak-sbalit-kluka.info/jak-pozvat-kluka-na-rande/#ixzz18GvRCyb7
 

Příspěvky

Jak sbalit kluka?

 
16. 12. 2010 | | Rubrika: Jak na kluky?